Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: hluk od kolies???
zdenekb
12.05.2012 22:04 - Re: hluk od kolies???
99
Jezdím teď dost po kroucených okreskách (jsem v zahraničí) a stává se mi, že když jedu s kopce a brzdím motorem, ozve se mi v zatáčce zpředu - nejspíš z levé strany - zvuk jako když kolo o něco drhne (nebo jako když se snaží rozběhnout elektromotor a má utrženou pomocnou fázi, je to krátké a blbě se to popisuje). Trvá to tak vteřinu a pak to přestane. Stalo se mi to ve dvou dnech (500km) čtyřikrát, třikrát při pravém rejdu, jednou při levém, volant nebyl na doraz. Nepodařilo se mi to vyvolat úmyslně - a jedu ostře nebo opatrně, vše v klidu. Projedu sto zatáček a nic a po sto prvý to zadrnčí a pak zas nic. Válel jsem se i pod vozem a našel jsem jen dvě oleštěný místa u levýho předního kola na plastovým podběhu na straně u motoru. Hydraulika funguje normálně, na řízení nic nepozoruju, auto jede dobře, nikam netáhne, stojí rovně, počítač na displeji nic nehlásí. Ani ne před měsícem (3000km) bylo auto v servisu na kontrole, měnili oleje a našli prosakujíácí simerink pravé poloosY, tak jsem to nechal vyměnit. Nějaký nápad prosím?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator