Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Hanz 397
03.05.2012 18:57 - Re: Kdo kde potkal hajzla
U??vate?
DaveLbc napsal(a):
No, je to kooperativa,ale ještě neházím flintu do žita. Mᚠpravdu,že by člověk měl být trochu od rány. No snažím se být slušnej,ale jak je vidět tak je to na prd.
Jo asi tam vemu moji ženu ta jim to vysvětlí.

Nevzdávej to a jdi do nich. S Kooperativou mám jen ty nejhorší zkušenosti- kdysi do mě,ještě do XM,nacouval kamion. Celý předek v pr...,škoda 130000,takže prej totálka. Nabídli 16800+vrak(podle pojišovny tržní cena vozu 45000,přitom,kdybych to dal do bazáče,tak za něj tenkrát za pár dní dostanu 60000) a nazdar a jiná možnost není . Tak jsem se nasr... a že teda takhle ne. No zkrátím to- trvalo to tři čtvrtě roku,projezdil jsem do Liberce,kde mají hlavní hnízdo snad milijón,ale nakonec pochopili,že mě prostě neoj...ou,tak mi písemně potvrdili,že když to do jejich tržní ceny opravím,tak mi to zaplatí... No a XM bylo,jako nový. Ale ta doba bez něj byla dlouhá. Stačí jim prostě jen ukázat,že člověk není blbej a nenechá sebou vorat-zkoušejí to,protože jejich hlavním úkolem je vytvářet zisk a ne chránit naše sny,jak se nám snaží namluvit...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator