Hanz 397
|
03.05.2012 18:57 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
DaveLbc napsal(a): No, je to kooperativa,ale jetě neházím flintu do ita. Má pravdu,e by člověk měl být trochu od rány. No snaím se být slunej,ale jak je vidět tak je to na prd.
Jo asi tam vemu moji enu  ta jim to vysvětlí.
Nevzdávej to a jdi do nich. S Kooperativou mám jen ty nejhorí zkuenosti- kdysi do mě,jetě do XM,nacouval kamion. Celý předek v pr...,koda 130000,take prej totálka. Nabídli 16800+vrak(podle pojiovny trní cena vozu 45000,přitom,kdybych to dal do bazáče,tak za něj tenkrát za pár dní dostanu 60000) a nazdar a jiná monost není . Tak jsem se nasr... a e teda takhle ne. No zkrátím to- trvalo to tři čtvrtě roku,projezdil jsem do Liberce,kde mají hlavní hnízdo snad milijón,ale nakonec pochopili,e mě prostě neoj...ou,tak mi písemně potvrdili,e kdy to do jejich trní ceny opravím,tak mi to zaplatí... No a XM bylo,jako nový. Ale ta doba bez něj byla dlouhá. Stačí jim prostě jen ukázat,e člověk není blbej a nenechá sebou vorat-zkouejí to,protoe jejich hlavním úkolem je vytvářet zisk a ne chránit nae sny,jak se nám snaí namluvit... |
| |
| |