Darja
|
30.04.2012 10:47 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
|

|
erste napsal(a): A prosim neda sa opravit ten nazov vlakna a dat tam ten povodny nazov ? Vdaka.
Jo, tak to já ani nevím, kdo to změnil. Já to nebyla.
Mluvila jsem se Simčou, přihlásila se jako jediná, e pomůe s programem. A docela mě pozitivně naladila.
Upřímně, pořád mám cukání, jestli do toho jít. Přeci jenom je to 500km, které najezdím, abych připravila něco, co se prý nesetkalo s úspěchem. To mě zamrzelo nejvíc. Tak se prosím vyjádřete, jestli se chcete dvě hodiny projet okolím a zasoutěit si, a nebo chcete sedět na hotelu. Já jsem volila tohle okolí, protoe je to častý cíl rekreace, kvůli přírodě a klidu. Věřím, e větina z nás ten klid a přírodu potřebuje a není nad to na víkend vypadnout od povinností.
A na sraze dám vyjádření k budoucnosti setkání. Chápu, e se nikomu do toho nechce, jsou to jen starosti navíc.. ale na jednoho člověka je to moc. A bombardování mě po skype, jestli jsem udělala to a to dva měsíce před srazem prostě věci neurychlí. Chtělo by to minimálně jednoho dalího člověka, co obětuje čas a peníze a bude objídět věci se mnou. Vak jenom projet spanilku mi zabralo 2 hodiny s koumáním kudy a během jízdy zakreslovat do mapy taky není ideální... |
| |
| |