Darja
|
29.04.2012 11:14 -
Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
|
|

|
Mě bylo řečeno, e MOJE akce se neshledala s pozitivní ozvou a e si lidi nali náhradní plán.
Najk mi nejmenoval nikoho konkrétního. Je pěkné, e alespoň Erste se sám prásknul a 5x zeditoval příspěvek, kdy jsem si četla půdovní znění, trochu mi začala bublat luč.... Nikdo nikoho nejmenoval. Mě jen najk napsal, e prej se budete motat kolem aut, servisvání a baru, e moje plánovaná projíďka se neshledala s ohlasem (nevím, kde na to přiel, ale asi má důvěryhodné zdroje).
Tudí mi vyvstává otázka: proč jezdit 160km tam a zpátky, abych projela spanilku? Proč jet dalí víkend 160km tam a zpátky abych připravila soutění body? Já uetřím benzín, nervy a čas. 
Jediné, co slyím, tak je kritika, drahý hotel, drahé jídlo, e přítě radi chatky v kempu blabla.. Jasně, můeme udělat sraz ve stanech, k jídlu pytlíkovou polívku, to je u na vás. Já nevydělávám, abych spala na karimatce a rala z ohně.
Fascinuje mě, e Erste si mi napsal toto: "preco si to vsetkych nevinnych nic netusiacich ako ja, ktorych je omnoho viac, tak napisala. Cim sme Ti my ublizili !!!"
No, mě ublíila jedna věc. To, e mi najk napsal, e nemá cenu se s něčím dělat, protoe netuil, e já mam hotovo. A já se nasrala. Je to moje právo se nasrat, kdy trávím svůj volný čas a večery byznysem pro klub Bohuel mám dvě práce, take na klub mi zbývá jen obětovat spánek. A veřejně prohlauju, radi se vyspím, ne abych četla tohle, e jsem tady pohanila ějaké nevinné členy klubu. Jak sjem řekla, já nikoho nejmenovala, ani jsem jména nadostala.
Výe neadekvátní reakce jsou výplodem vaí iniciativy Já nic neřeila konkrétně. Já jsem skoro brečela, kdy jsem se dověděla, e se s něčím dělám na nic. |
| |
| |