Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
Darja
29.04.2012 11:14 - Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
99
Mě bylo řečeno, že MOJE akce se neshledala s pozitivní ozvou a že si lidi našli náhradní plán.

Najk mi nejmenoval nikoho konkrétního. Je pěkné, že alespoň Erste se sám prásknul a 5x zeditoval příspěvek, když jsem si četla půdovní znění, trochu mi začala bublat žluč.... Nikdo nikoho nejmenoval. Mě jen najk napsal, že prej se budete motat kolem aut, servisvání a baru, že moje plánovaná projížďka se neshledala s ohlasem (nevím, kde na to přišel, ale asi má důvěryhodné zdroje).

Tudíž mi vyvstává otázka: proč jezdit 160km tam a zpátky, abych projela spanilku? Proč jet další víkend 160km tam a zpátky abych připravila soutěžní body? Já ušetřím benzín, nervy a čas.

Jediné, co slyším, tak je kritika, drahý hotel, drahé jídlo, že příště radši chatky v kempu blabla.. Jasně, můžeme udělat sraz ve stanech, k jídlu pytlíkovou polívku, to je už na vás. Já nevydělávám, abych spala na karimatce a žrala z ohně.

Fascinuje mě, že Erste si mi napsal toto: "preco si to vsetkych nevinnych nic netusiacich ako ja, ktorych je omnoho viac, tak napisala. Cim sme Ti my ublizili !!!"

No, mě ublížila jedna věc. To, že mi najk napsal, že nemá cenu se s něčím dělat, protože netušil, že já mam hotovo. A já se nasrala. Je to moje právo se nasrat, když trávím svůj volný čas a večery byznysem pro klub Bohužel mám dvě práce, takže na klub mi zbývá jen obětovat spánek. A veřejně prohlašuju, radši se vyspím, než abych četla tohle, že jsem tady pohanila ějaké nevinné členy klubu. Jak sjem řekla, já nikoho nejmenovala, ani jsem jména nadostala.

Výše neadekvátní reakce jsou výplodem vaší iniciativy Já nic neřešila konkrétně. Já jsem skoro brečela, když jsem se dověděla, že se s něčím dělám na nic.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator