Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
jruze
29.04.2012 10:53 - Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
U??vate?
erste napsal(a):
Rad by som vedel Darja na zaklade coho napriklad mna jak najk nazval "nic netusiciho ucastnika" hadzes do jednoho vreca (pytle) k tym vraj 2-3 co sa dohodli na diagnostike ci servise. Kto konkretne Ti o mne povedal ci napisal, ze tam ja idem za ucelom diagnostiky ci servisu ked pises "Protoze Ti bylo receno, ze vsichni ... "!!! Ja ked by som potreboval nieco take, tak urcite to mam k jumepovi blizsie ako na zraz k Vam do Ciech.
Cakam teda netrpezlivo na Tvoju odpoved a vysvetlenie, cim a ako sme my, nic netusiaci ucastnici ako ja, Tebe ublizili, ked si to o nas vsetkych, ktorych je urcite omnoho viac, tak tvrdo napisala a na nas sa ani neviem zaco nahnevala !!!
Ja sa napriklad velmi na zraz tesim, dovod mam presny ako máca a urcite aj vsetci ostatni nic netusiaci ucastnici a kludne by ma velmi potesilo aj ked by sa v programe objavili uz pre Vas starsich clenov opakovane akcie (konane pri prvych zrazoch napr. jednoruka jazda zrucnosti v druhej ruke telefon, rozne orientacne jazdy, chmatak, strelba, preteky modelov s dialkovym ovladanim a vyber z roznych sutazi), proste ked som este clenom klubu nebol a vidim to iba v galerii ci popise z akcie. Pre tych neskorsich clenov a i tych uplene novych by to bolo urcite zaujimave a ocenili by to a pre tych starych napriklad sanca vyhrat "mozno".

No já Darju trochu chápu je ve stresu kolem práce,jestli jsem to pochopil dobře i kolem bytu a kdo ví kolem čeho.A kolem diagnostiky padlo dost slov (PODLE MNE JEN VE SRANDĚ) - No nevím já tam aspoň za sebe jedu určitě za zábavou a lidičkama . Bohužel nejsem organizační typ a tak jsem nenabídl pomoc(mohu pomoct až tam pod něčím velením - tomu se nebráním,jestli bude chmatát přivezu hádanky tím bych asi vyčerpal své schopnosti) Na moc srazů jsem se nedostal,ale vždy byly fajn a bylo by škoda kdyby se to mělo jakýmkoli způsobem zkazit.Omlouvám se za román - je to můj názor.

HLAVNĚ SE LIDIČKY NEHÁDEJTE

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator