Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: C5 X7 alias C5 III
del42sa
14.04.2012 18:54 - Re: C5 X7 alias C5 III
99
já měl CX dvě a potom několik XM. Dokonce se mi stalo, že při jízdě po dálnici cca 180km/h se mě v XM plném lidí přetrhl řemen pohánějící hydraulické čerpadlo........ No a zabrzdil jsem bez problémů a nikomu se nic nestalo. To auto brzdilo do té doby, dokud pružení nekleslo uplně na dorazy

To že by nějaké CX nebrzdilo dobře ani nastartované spíše svědčí o nějaké závadě, principiálně to totiž z důvodů jakým je to odpružení konstruované není možné, aby zvednuté auto a s běžícím motorem nebrzdilo.

Ale už jsme oba dost OT. Já jen tím chtěl reagovat na dosti rozšířený mýtus, živený ještě některými "profesionálními" českými autonovináři, že jsou hydraulické Citroeny nebezpečné a snadno se stávají neovladatelnými i při malé poruše hydrauliky

Jinak zpět k X7. Jízdně je to auto mnohem lepší než předchozí C5 a přitom je komfortnější a jistější při řízení.
2.0 HDi Tourer se dodává se dvěma motory. Původní 100kW který byl už i v předchozí C5 a novější 120kW. Původní dvoulitr je litinový a proto je auto celkově t잚í narozdíl od silnějšího hliníkového motoru. Původní motor má ale lepší charakteristiku. Mě osobně hlavně vadí minimum odkládacích prostor a chybějící držáky nápojů a poměrně rozkvedlaná řadící páka s dlouhými dráhami.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator