Darja
|
11.04.2012 21:20 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
|

|
Mikra napsal(a): A já budu přítě kupovat vozidlo, tak mám dojem, e u bude na galuskách  .
Ale k tomu LPG. Čím dál častěji naráím na prognózy, e nai vyvolení hodlají lidu dát pocit rovnocennosti tím, e srovnají cenu plynu a benzínu. Protoe u jsme od nich podobný vymoenosti párkrát obdreli, je asi jasný, e benzín se zlevňovat nebude. Moná jsou to nesmysly a nebo je to hudba daleký budoucnosti, ale do budoucna bych se podobných prohláení o výhodnosti LPG raději zdrel. To co je evidentně výhodný dnes u zítra nemusí být pravda. Bohuel.
To sou kecy... pokud to udělají, naprosto zruí prodej a montáe LPG... Kdo by byl takovej vůl, aby si do auta narval plyn za dvacku a jetě měl spotřebu nepatrně větí? Nikdo. Pokud by to udělali, zase by se jezdilo na benál, cena LPG by se musela sníit, aby donutili lidi plyn kupovat...
LPG se pořád vyplatí. V benzínu ročně bych projela cca 100tisíc (při ceně benálu 38Kč), V LPG projezdím cca 60 tisíc (při ceně 18 Kč)... tohle pro mě mluví jasně... Mě se to vyplatilo u první rok po montái. Někdo jezdí méně jak já, tak se mu to třeba vrátí za 3 roky.. a pak je vychechtanej...
Pro místní rejpaly.. není to počítáno přesně, jen průměrná spotřeba za poslední 3000km násobená ročním nájezdem jo? |
| |
| |