Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
Darja
11.04.2012 21:20 - Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
99
Mikra napsal(a):
Až já budu příště kupovat vozidlo, tak mám dojem, že už bude na galuskách .
Ale k tomu LPG. Čím dál častěji narážím na prognózy, že naši vyvolení hodlají lidu dát pocit rovnocennosti tím, že srovnají cenu plynu a benzínu. Protože už jsme od nich podobný vymoženosti párkrát obdrželi, je asi jasný, že benzín se zlevňovat nebude. Možná jsou to nesmysly a nebo je to hudba daleký budoucnosti, ale do budoucna bych se podobných prohlášení o výhodnosti LPG raději zdržel. To co je evidentně výhodný dnes už zítra nemusí být pravda. Bohužel.

To sou kecy... pokud to udělají, naprosto zruší prodej a montáže LPG... Kdo by byl takovej vůl, aby si do auta narval plyn za dvacku a ještě měl spotřebu nepatrně větší? Nikdo. Pokud by to udělali, zase by se jezdilo na benál, cena LPG by se musela snížit, aby donutili lidi plyn kupovat...

LPG se pořád vyplatí. V benzínu ročně bych projela cca 100tisíc (při ceně benálu 38Kč), V LPG projezdím cca 60 tisíc (při ceně 18 Kč)... tohle pro mě mluví jasně... Mě se to vyplatilo už první rok po montáži. Někdo jezdí méně jak já, tak se mu to třeba vrátí za 3 roky.. a pak je vychechtanej...

Pro místní rejpaly.. není to počítáno přesně, jen průměrná spotřeba za poslední 3000km násobená ročním nájezdem jo?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator