JirkaŘ
|
27.03.2012 16:31 -
Re: Z M1 na osobní
|
|

|
V Září 2009 (22.9.2009) jsem auto zakoupil v Citroenu v Orlové a stal jsem se jeho 2. majitelem. Původně auto bylo provozováno v zahradnictví - tedy kategorie N1. Mluvil jsem s ředitelem pobočky Citroenu v Orlové a ten mě upozornil na skutečnost, e nově platí, e můu jezdit bez přepáky. Ta ji byla jen demontována a sloená v kufru. Na technické prohlídce, v zahraničí ani při silniční kontrole jsem nikdy problém neměl.
Jezdím tak u skoro 3 roky. Je to v souladu s článkem, který jsem nyní nael zde:
.link.
Na mě se vztahuje 1. postup ze dvou moných : "máte dvě monosti.
Můete mříku prostě jen odstranit a ponechat vozidlo v kategorii N1, nebo svůj uitkový ťkombíkŤ či terénní vůz přestavbou změnit zpět na osobní vůz zařazený do kategorie M1. K tomu ovem musíte dostát několika podmínkám, zejména musí být splněna nerovnost mezi hmotností nákladu a posádky daná pro osobní vozidla.
Pokud zvolíte jednoduí cestu pouhého odstranění překáky s ponecháním vozu v kategorii N1, pak není nutné podnikat ádné dalí kroky."
Jetě dalí doplnění a odkaz: vozidlo kategorie N1, které konstrukcí vychází z osobního automobilu kategorie M1, nemusí být vybaveno přepákou, a to dokonce ani v případě, e bylo s přepákou schváleno do provozu. Demontá přepáky v takovém případě nepředstavuje přestavbu vozidla, lze ji provést bez jakéhokoliv úředního souhlasu, avak zařazení vozidla do kategorie N1 zůstává nadále zachováno.
.link. |
| |
| |