Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
Shakal007
24.03.2012 20:16 - Re: V. Oficiální sraz 2012 - VOLNÁ DISKUZE
Za?iato?n?k
jj znám srazy z Xantiaclubu, kde jsem párkrát na sraze taky byl a je fakt že největší zážitek udělala spanilá jízda, jednou jsme udělali takovou drobnou fintu že jsme všem autům dali svatební stužky, takže nás všichni i pouštěli aby jsme netrhali kolonu. A ani nebylo nikomu nápadný že kolonu tvoří na první pohled stejný auta
Ohledně nabídky na bydlení přijedu sám protože se zrovna rozvádím tak zatím není s kým a jako kamioňák jsem zvyklej na auto takže bez problému, ale velký dík za nabídku
Ale koukám a moc Moraváků tu nevidím nebo se mi to jenom zdá? Teda ptám se spíš kvůli takové malinké koloně na sraz jestli někdo pojede v sobotu

najk napsal(a):
to že nikoho osobně neznᚠnevadí, vše je jednou poprvé, třeba se ti to zalíbí a příště už budeš starý mazák, u nás se nehjraje starý / nový, jinak jestli mᚠzájem o bydlení tak dej vědět, skusím zavolat na hotel a třeba něco ještě pustí

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator