Roozena
|
14.03.2012 17:12 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
krom hustoty provozu to v případě motorek souvysí i s účelem jízdy a s tím souvysející chování.
První partička jsou výletníci a labuníci, kteří jezdí pro radost a s těmi jsem nikdy problém neměl.
Druhá skupina jsou závodníci, kteří končí buď v místě, odkud vyjeli, nebo rozvěení po stromech v kokořínském údolí, napikaní do jiných závodníků, či napasovaný do auta... s touhle skupinou jsem jako řidič osobáku taky problém neměl,ale nemám z nich dobrej pocit - tak či onak - ukájím se faktem - podpořeným statisktikou, e dojde-li k případné kolizi, bude to motorkář, kdo na tom bude hůř (ale nemusí)
třetí parta jsou messengeři, co jsou v podstatě lehce ozbrojený cyklisti, tudí neřeej semafory, jednosměrky, přechody a podobný prvky silniční bible. do doby, ne mi sedřel jeden takovýto mesík obé dveře a ujel sem je ignoroval. pro tuto skupinu neudělám nic, čim bych jim ulehčil ivot - necpu se kvůli nim ke krajnici, nenchávám mezery mezi a před autem a neuhejbám jim na semaforech. Větina z nich mi nedává důvod pro revizí názoru...
Celkově vzato - téměř nikdo nesedá za volant, či řidítka s tím, e se chce zabít, či vybourat, ale ne kadýmu dochází, e se tak vlastně chová a já to beru tak, e pokud se mu za jeho chování osud odmění tím, oč si koleduje - je to v pořádku - pokud s sebou nestáhne někoho nevinnýho. Je to blbá matika a ne kadej se mnou bude souhlasit, ale oddechnu si nad kadym kretenem, kterej vlastní debilitou skončí dnes namotanej na stromě, páč vim, e neskončí zejtra v mym autě... |
| |
| |