Klokan
|
07.03.2012 02:13 -
Re: Testy C5 I, C5 II a C5 III
|
|

|
Ono je to podle mně závislé na tom, jestli má masání sedačku nebo ne. Páč v pravý kůi by sedačka musela vypadat jak xicht nasranýho buldočka, aby to ta kůe neodnesla .....
Proto to není na zadních ..... 
PS: do mekáče si to zvedni, od toho má hydrauliku - pak má rozhovor face to face
čudly na volantu - auto směr drí bez keců, tak nemám problém jednou věnec pustit
tempomat - souhlas , přemontovat z XMka by bylo lepí
automat je zlenivělej kdy jezdí klobouka, kdy ale párkrát zasportuje, tak se to naučí.Je pak znát e jde hned za plynem
Kdo je zvyklej na loketku z XMka, tak nemá problém. Kdy je ta spolujezdkyně pěkná, tak ani ten z Pětky nemůe naříkat (jen celej ten tunel občas troku vrzne při nastupování stylem Tsunami...)
V dalí verzi C5ky bude tlačítko výstranýho trojúhelníku na pravým zrcátku zvenku zepředu....
Automatický zatmavování vech tří zpětných zrcátek v noci je bomba ... zejména kdy mně dojídí nějakej HIDkař (teda né e by to bylo častý, ale kdy třeba něco hledám někde a tak ... tak se i přiblíit můe. Zejména ve městě ... )
Pětka je na ířku vevnitř troku mení ne XMko, ale je to daný konstrukcí a bezpečností. Stačí se podívat, jakej práh člověk musí přelézt, kdy provádí do tanku v tank ... 
dneska jsem se vrátil sluební koktávkou 1.9 TDI po 1200 km a zlatý cokoliv s hydrou, posilovačem, tempomatem atp. A těch obligátních 3,2347 l ... no nevim ... mně to ukazovalo 6,5 po prázdné dálnici Pha - Mainz - Pha |
| |
| |