karneval
|
28.02.2012 22:51 -
Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
|
|

|
Auto u je u nás doma 3 týdne, 2.2 98kW. Zatiaž nabehalo cca 1900km, z toho asi 1500 som urobil ja a musím poveda e charakteristika motora sa mi vežmi vežmi páči. V rámci dieselov moem porovnáva iba s P406 1997 2.1TD (80kW) a Polo 2000 1.4 TDi (myslím e 55kW), a Niečo v Mazde 2, u nepamatám obsah... okrem toho som jazdil iba s malými benzínmi.
Oproti PD má vežmi pekný zvuk, vo vyích otáčkach to aj celkom pekne vrní. Na nae rýchlostné limity má síl dos, pri predbiehaní to není BMW 330i ale suverenity má dostatok, ja som aj tak kžuďas a predbieham len pokiaž niekto ide výrazne pod limit alebo mi čmudí kamión Nikdy som nepostrehol aby mi chýbali kone.
Určite nežutujem, akurát v naom kopcovitom meste si za studena a s automatom potiahne dos. Diažníce sú úplný relax, v noci strane pomáha dark mod, vidím jak sova. Okresky na 4ke ani neviem e motor beí. Priemerka je podža palubáku zatiaž na 7,3. Kto nepotrebuje nutne spotrebu 1.9 TDi ale vái si bezpečnosti, komfortu a priestoru tak smelo Take zatiaž sa doma páči, uvidíme čo prinesú roky. |
| |
| |