troll
|
27.02.2012 16:08 -
Re: Systémové CD - C5 2001-2003 (VDO, RT2, RD3 ...)
|
|

|
umyslne jsem napsal "vdo PC5400" aby se to nepletlo s novějí plně integrovanou telematikou několik jsem jich viděl při procházení bazarů kdy jsem auto sháněl - asi fenomén v některé z krajin odkud se to sem tahá. Jde o systém dodatečně integrovaný do auta - navigace s mechanikou v kaslíku spolujezdce je napojena na řídící jednotku odkud si bere rychlost aby mohla fungovat i v tunelu a má externí 11" monitor. jsem si 100% jistý e jsem tam nahrál správný FW který do ní patří jeliko FW se instaluje ze systemCD které mimo jiné obsahuje i jazyky (včetně CZ kterou se mi tím povedlo aktivovat) take teď na mě krásně česky řve e je vloeno nesprávné CD pokud tam vrazim mapu. podle toho co mi napsali zkuenosti jiní na gpsunderground Fóru je to častý problém e se upgradem jednotka takto zblbne. Ona normálně funguje, mapy detekuje ale vlivem toho e jde o C-IQ tak pouívání vyaduje aktivační kód, závislý na HW ID navigace které bohuel upgradem zmizelo. prý downgrade zpět nepomůe i kdybych někde původní sw sehnal. jinak na vloení system CD reaguje, jazyky jdou měnit system jde opětovně přehrát, ale potřeboval bych do ní nějak dostat zpátky to HW NAV-ID (vim ho-mam ho zaznamenaný). |
| |
| |