Hanz 397
|
14.02.2012 21:28 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Musím se s vámi podělit o dnení záitek z D8. Ráno jsem jel do Prahy po naí krásné dálnici,mlha,e by se dala řezat flexou a v mém směru plno aut. I přes hustou mlhu jsem na tempomatu nastavil 120 a jel jsem s proudem(dost aut mě i předjídělo a to o dost rychlej). Asi 3km před exitem na Budyni jsem dojel kolonu asi čtyř,pěti kamionů. Kouknu do zrcátka,hodím blinkr a přejedu do rychlého. Kdy jsem byl na úrovni koně posledního kamionu v koloně,doslova za mě přiletěl vw passat a e prej chce jet. Bliká troubí,kličkuje,jako ílenej. Tak jsem zrychlil na 130 a on pořád to samé,tak metr za mnou. Nenechal jsem se vyprudit k dalímu zrychlení(u těch 120 bylo a a) a v klidu jsem stotřicítkou dokončil předjídění. Pán v passatu vletěl před nás,e se málem převrátil,začal brzdit(tak,e jsem musel přilápnout i já a s těma kamionama na zádech...no nic moc) a jal se sjídět z dálnice. Take po předjetí přede mnou jel cca 200m,ne sjel. Tak mě v tu chvíli napadlo,jak by to dopadlo,kdybych třeba zapomněl rozsvítit mlhovku,nebo jel rychlostí,která by byla adekvátní té mlze(80-90),proč tak ílel a nemohl těch pár sekund počkat za kamiony,kdy věděl,e bude sjídět(aspoň já to tak dělám) a hlavně proč se choval,jako bezohledný hovado. Tohle nechápu asi nejvíc. Kdy se někdo chce zabít,tak a do toho netahá nás,sluný a větinou spořádaný řidiče... |
| |
| |