samann
|
09.02.2012 07:49 -
Re: Startování v nízkých teplotách - diesel
|
|

|
Maja1 napsal(a): Ahojte, jsem tu poprvé. Mám C5 2.2. HDI a jak je pod - 5, tak nemůu nastartovat. Kdy je teplo tak normálně. Motor točí jak blázen, baterka nová, haviče a a startér taky. Ani to nemá snahu chytnout. Z výfuku se vůbec nekouří, nejde tam nafta. V teple po odtahnutí naskočí normálně. CO s tím. Poraďte.Dík
Mam skoro podobny problem....motor sa tocil ale nenabehol. Dobil som baterku ale nepomohlo...pri neuspesnom startovani sa nakoniec auto hodilo do "ekonomickeho rezimu". Dufam, ze je to sposobene len tou starou baterkou (ma cez 5rokov...BANNERka). Kedze zhavice neboli menene veky tak som ich vymenil a potvrdilo sa ze stare boli odpalene. Predvcerom som si objednal novu baterku (VARTA SLIVER). Dnes ju vymenim a dufam, ze auto nakopne. Rozmyslam ze este vymenim palivovy filter....len neviem ktory si mam objednat.....v obchode mi ponukli tri moznosti ....KNECHT-MAHLE, BOSCH, alebo SIEMENS. Poradite ktory? Ked som zvladol vymenu zhavicov tak zvladnem aj vymenu palivoveho filtra, nie? Nema niekto navod/fotodokumentaciu na tuto vymenu? Dik |
| |
| |