Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Onboard kamera (DVR do auta)
pagi
06.02.2012 20:45 - Re: Onboard kamera (DVR do auta)
99
Roozena napsal(a):
O weekendu jsem se konečně dokopal k instalaci dorazivší kamery DOD-F900LHD (s největší pravděpodobností originálu) Realizace instalace - viz pikčry. Tradičně jsem nepoužil dodávanou přícucku na sklo a kamera drží na ocelové konzolce a neodymovém magnetu z HDD. Je to menší, skladnější, kamera se dá zapikat přímo pod stropnici a nemá šanci vibrovat. Co mě potěšilo je funkčnost a kvalita obrazu. Pravda - funkčnost by čék očekával tak nějak samo sebou, ale ze třech předchozích modelů sem se ji ve 100% nedočkal ani u jedné a to jsem kolem toho podnikal vskutku harakiry s napájením a reklamacemi atd. Kvalita obrazu je velmi slušná za světla, za tmy díky přítomnosti šumu v obraze a jeho komprese je patrná pixelace a částečná degradace, ale i tak se to dá. Kamerá má weehodu, že má otočnou kamerovou hlavu a pokud je v dosahu ruky a vhodném místě, dá se hlava velmi rychle přetočit o 180 stupnů na dění za autem. Bohužel - tělo je stříbrné, páč podle současné mody - co se leskne je drahé - tudíž je hezky vidět za oknem. časem ji přestříknu na černo. Záruka sice pujde do pekel, ale nebude si tak říkat o problémy...

pěkný, jak si vyřešil napájení? kudy vedeš kabel a mᚠho v zapalovači?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator