Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Startování v nízkých teplotách - diesel
vilous
06.02.2012 10:29 - Re: Startování v nízkých teplotách - diesel
99
To je bohužel vlastnost vozidla a nic s tím nenaděláme, tak se s tím musí žít. Při slabé baterce mi to vloni přehrálo při startování snad všechny hlášky včetně francouzské (mám nastaveno Aj) o otevřeném víku nádrže (nebylo). Přístrojovka jak barevná hudba, ručičky na spodních dorazech i po nastartování...Baterku mám novou a včera to chytlo na první otočení, ale s písknutím - takže se to i při -12 snažilo nahlásit nějakou poruchu, která ale rychle s otáčkami přestala. Při ostřikování to hlásí doplnit kapalinu ačkoli je plná, při teplotách nad -5 to přejde. Prostě to tak je, pokud je hlášek moc a přístrojovka barevná hudba, tak nechat po nastartování zahřát aspoň pár desítek vteřit a pak vypnout a natočit znovu, mělo by to pak být OK.
U příštího auta váhám opět nad benzínem (mám první diesel), důležitý bude samozřejmě vývoj a výhled cen PHM a dostupnost vhodných aut. Předešlá vectra benzín i při -18 slabá baterka s bídou otočila motor, ale na druhou otáčku klikovky to chytlo vždy a žádné bláboly počítačů.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator