kotysek
|
02.02.2012 08:09 -
Re: Venkovní čidlo teploty
|
|

|
ForteZH napsal(a): Kazdopadne mu to podla mna pomohlo. Akurat som dnes opravoval toto cidlo... je nadhera ked v tychto mrazoch ukazuje +35°C
Po rozobrati samotneho cidla ktore je tam zaliate som zistil ze na vrchu su dve dierky cez ktore sa mi tam dostala vlhkost a krasne to tam vo vnutry zaoxidovalo. Odporucam rozobrat zrkadlo kym senzor funguje a zatmelit tieto dierky.
PS: dakujem za zverejnenie hodnôt suciastok pouzitych v senzore, (vyroba cidla 0,39 ) maximalna spokojnost. 
Kazdopadne mu to podla mna pomohlo. Akurat som dnes opravoval toto cidlo... je nadhera ked v tychto mrazoch ukazuje +35°C
Po rozobrati samotneho cidla ktore je tam zaliate som zistil ze na vrchu su dve dierky cez ktore sa mi tam dostala vlhkost a krasne to tam vo vnutry zaoxidovalo. Odporucam rozobrat zrkadlo kym senzor funguje a zatmelit tieto dierky.
PS: dakujem za zverejnenie hodnôt suciastok pouzitych v senzore, (vyroba cidla 0,39 ) maximalna spokojnost.
Ahoj můe, tedy popsat součástky který jsi pouil a nějaký srozumitelný návod jak na to?Hromadě lidem včetně mě by si tím udělal velkou slubu.Četl jsem celý vlákno a nepochopil jsem zatím jak si čidlo vyrobit doma..... Já sice nejsem elektrikář ale mám ikovnýho strýce a věřím, e kdy bude mít návod co a jak pouít (schéma) tak to by v tom byl čert aby to můj strýc nezvládl. Díky moc |
| |
| |