| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Powerbox |  |
Hanz 397
|
18.01.2012 21:24 -
Re: Powerbox
|
|

|
zico napsal(a): Klokan a Hanzi, snazim sa vas pochopit, ale nie je mi jasne: mali ste niekedy namontovany (alebo aspon predvedeny) akykolvek powerbox? Ci uz sizunk alebo nesizunk ..
Klokan pises, ze ti na XM nieco posielali, ale neuvadzas, ci si nieco pouzil.
Fakt by som sa tu rad dozvedel nejake konkretne skusenosti. Vsak o tom by malo byt toto forum. Take ze pocul som, udajne a kamaratov kamarat vravel .. to nas nikam neposunie.
Dakujem za co najkonkretnejsie prispevky.
U po několikáté píu,e se ivím,jako mechanik v jednom autorizovaném servisu jedné bavorské značky a věř tomu,e za těch 12 let,co tam dělám jsem toho,co se týče různých "úprav"motorů viděl docela dost. A právě proto jsem takovým odpůrcem těchhle věcí. A jestli jsem někdy měl něco takového na svém autě? Nikdy,ale mockrát jsem s "upraveným" autem jel a jak psal Jumep,tak si na to za pár dní zvykne a mít to jen pro pocit,e ti to jede líp,ne ostatním,za to asi nestojí... Pokud by se mi povedlo rozchodit starý telefon,tak v něm mám pár fotek,jak tyhle úpravy dopadají(propálené písty,prasklé ojnice,nebo dokonce na jednom autě i klika,...),tak je sem dám... A odpověď na tvou dalí otázku,která teprve přijde : nikdy jsem neviděl na autě bez úprav takový kody,jako na "vytuněných"autech. |
| |
| |