Boracon
|
16.01.2012 11:06 -
Re: Zadní brzdy, třmeny / C5 I / II
|
|

|
Ahoj vem, tenhle víkend byl asi nejdelí v mém ivotě po zjitění stavu zadních brzdičů sem se dal do výměny, pro ty co se do toho budou poutět připomínám, e nová sada neobsahuje nové rouby ke třmenům, výrobce asi počítal s tím, e pouijete ty staré, které se jako mě i po nahřátí urvali 3/4, take po překonání hrůzy co dál sem se pomocí těchto nástrojů (kladivo, majzlík, flexa, oleje na zarezlé rouby, svářečky) dal do díla, úspěně jsem rozpůlil třmeny ve kterých bylo roub a třmen jedno tělo, prostě to nelo sundat, navařil jsem matky na to co zbylo ze roubů a pokusit se je znova vyroubovat, to se povedlo ve 2/3 pokusů, pravej zadní třmen byl nejhorí, a moc z něj nezůstalo , nejhorí bylo v sobotu sehnat nové rouby abych se dostal vůbec domu, Citroen zavříno, Domanský objednáme a v úterý budou, Kelly, Elit, rouby vůbec neděláme, take sem si je nechal udělat od jednoho moc ikovného, vyslouilého soustruníka za 200kč vechny čtyři, ale byli a v neděli take sem stejně jel domu tágem nakonec po 13 hodinách práce ve dobře dopadlo a u vesele jezdim, ale nikomu to nepřeju |
| |
| |