jawan.21
|
15.01.2012 21:40 -
Re: Výměna ohnuteho zadního ramene
|
|

|
jruze napsal(a): NO podle měření předtím s úhloměrem by to mělo být rozbíhavé a uváděl jsi e je to zbíhavé vekeré měření je podle mne dost nepřesné. O kolik to bylo sbíhavé? nevěřím ohnuté nápravnici,ramenu.Loiska OK tak u zbývá čep jak psal Jumep - pokud to na kole (čepu) je 1mm na kotouči je to 2mm a na kole(pneumatice ) 2cm (obrazně) a to malé uhnutí jen tak nezměří.Asi to chtělo zjistit stav loisek kdy byly Ok tak geoku - zjistit stav -pouít jiné rameno geoku a bylo by jasno(tím by se zjistilo jestli je to na nápravnici nebo na raneni)-potom buď obětovat 1500 -2000 za rameno nebo jetě zkusit čep náboje Já osobně bych po zjitění stavu loisek dával jiné rameno a jednou geoku.
měřenim uhelnici by se melo kolo rozbihat, ale teko řict jak maj to rameno udělane jestli svira rovnobeky uloeni a čepem, ja si osobně myslim e ne, na te fotce jak meřim uhelnici by u spravneho neohnuteho ramene měl byt uhel rozevřeni jete vetí.. proto by mi moc pomohlo kdyby to takto nekdo oměřil. Ohnute napravnici taky neveřim nema se kde vyhnout. Ten čep je monost ale svira uplne stejnej uhel jako plocha brzdiče je to videt na tech fotkach a kotouč byl přesne uprostřed brzdiče. Jedina moje monos je ted sehnat rameno nalisovat do něj nova loiska gufera namontovat přidelat kolo a přiloit ke kolu rovnou tyč, to cela geometrie + očni pohled zezadu musi střilet s přednim nesmi se krejt, potom odborna geoka laserem nebo jak se děla.. nevim ani kolik by stala. |
| |
| |