| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Powerbox |  |
fugas
|
10.01.2012 15:11 -
Powerbox
|
|

|
Zdravím vechny příznivce dvojitých ípů.Protoe jsem se právě zaregistroval,předem bych rád poděkoval vem tady za poskytnutí veho těce nabytého know how,protoe jsem díky vám vyřeil řadu zádrhelů a doufám,e i já budu moci něčím přispět.
Nepodařilo se mi najít ádné téma ohledně powerboxů atak jsem zaloil tohle,doufám na správném místě.Pořídil jsem powerbox z důvodu zvýení prunosti motoru,abych na to nemusel odspoda tolik lapat,jinak mi výkon plně vyhovuje.Problém je v tom e po první instalaci lo auto v náhradním reimu stylem doskákej do servisu.Kontaktoval jsem prodejce(musím uznat e pán je velmi ochotný) a bylo mi sděleno,e problém je v kabelu.Poslal mi jinej,ale ani tak to nefunguje.Po připojení na diag. píe,e plusový kontakt snímače tlaku paliva(kam se ta věc připojuje) je ve zkratu na kostru,nebo přeruen.Nevíte tedy psím někdo jak je ten snímač napinovanej?V autodatech jsem to nenael a vzhledem k hodnocení prodávajícího jsem přesvědčenej e to musí fungovat a je i ten druhej kábl zapojenej jinak ne má. |
| |
| |