jawan.21
|
09.01.2012 23:22 -
Výměna ohnuteho zadního ramene
|
|

|
Dobrý den, zhruba před měsicem jsem koupil citroena c5 kterého jsem u deli dobu planoval, při koupi jsem si dával velký pozor na ve abych byl tastný majitel, ale vichni víme e to neni jen tak. Auto bylo opravdu zachovale a velice slune... jedine na co jsem přiel u při koupi bylo opravovany kousek prostoru pro rezervu z duvodu nacouvani na obrubník ale u jsem si neviml e to nacouvani bylo tak silne a ohnulo prave zadni rameno. Tim padem ted kdy přiloim rovnou tyč k zadnimu kolu tak se mi protne jakoby sbihavost zadniho kola je to videt i pouhym okem z vrchu. Začal jsem přemylet jak naročna bude jeho vyměna v domacich podmínkách, ovem pokud se rameno podaři sehnat z nějake bouračky. Tímto bych vas chtěl poprosit popřipadě za nějake pomocne rady na co si dat pozor při vyměně nebo kde sehnat nejlepe nahradni rameno. Zitra dopoledne obvolam vrakovitě a auta na N.D. snad se něco namane. Předem moc děkuju a omlouvam se kdybych dělal neco patně jsem tu opravdu kratce a začatečník.. Jinak super club u mockrat mi pomohl se o tomto autě něco dozvedět. |
| |
| |