Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
jumep
08.01.2012 11:39 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
Moder?tor
naninka napsal(a):
prosim o radu,odeslo mi cerpadlo na hydr.perovani,koupil jsem na eurovrak v holubici a bylo nefunkcni,sehnal jsem sice jine,funkcni a se zarukou,ale pujdu vratit tu pumpu zpet.a proto ze mi nabidli misto toho jine,ktere uz nechci a penize zpet mi asi nedaji,budu chtit sadu al disku ktere tam maji cca za 6000.jenze jsem odbornik spis pres kamiony a nemam tuseni co si v tomto ohledu muzu dovolit.zajima me tedy roztec sroubu,dira na lozisko .take bych na to dal 17tky nebo 18tky gumy na 225x50.nebo jine podobne.chtel bych se dozvedet kam az muzu s temito rozmery jit at se mi to tam vsecko vleze.kdyz uz tam ty penize necham,tak si za to poridim na leto pekne kola.jen ty rozmery me trapi.nechci se ridit dle technicaku to si na ceste od policajtu sice sliznu,ale v nejhorsim to prezuju na zimni plechace a pak vratim zpet.poradite mi prosim nekdo.?cim driv tim lepe tak se mi to vse sebehlo a zitra musim jit reklamovat.diky predem

co tak si precitat par riadkov z tohoto vlakna?
mozes tam dat len to co mas v technicaku
oficialne boli rozmery:
195x65x15 - 6,00 J15 CH 4-18
205x65x15 - 6,50 J15 CH 4-25
215x55x16 - 6,50 J16 CH 4-26

k tvojmu porusovaniu predpisov
roztec je 4x 108
existovala verzia carlsson, kde boli 17" kola tusim 225x50x17 - toto tam vojde, cokolvek sirsie uz zachytava plast pri plnom vytoceni
cokolvek vacsie z toho spravi kostitras a traktor a o tom C5 vobec nie je, rovnako ako nie je o zavodeni

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator