mhhory
|
29.12.2011 10:18 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Take začnu jetě jednou:
1) v současné době vlastním motorizaci 1.2ku a nejsem jeden z těch, kteří by potřebovali výkon na to aby vůbec mohli vyjet na silnici. Jezdím předpisově, a počet 59kw mi k tomu zatím stačí. Dokonce i na předjídění do kopce.
2) roční nájezd mám cca 20.000 km, jezdím tak 30%město, 60% mimo, 10%dálnice
3) jetě přemýlím nad benzínem, ale kdy největí počet C5 mají právě motor 1.6HDi, a celkem jsem na ně četl kvalitní recenze.
4) kdy někam jedu, tak jezdíme max ve 3, ale větinou ve dvou lidech. Take combi nechci...
5) auto jsem si vybral z prostého důvodu, prostě se mi líbí. Je to jak z té reklamy, jak chlápek stojí u renoltu a říká - já ho nepotřebuji, ale chci ho Nechci kupovat auto hned a teď, ale do půl roku bych chtěl něco najít a pořídit, zatím pročítám diskuzi a zjituji co a jak se kde nechá pořídit, na co si dát pozor a tak.
Kdy to vezmu tak nebo tak, tak se rozhoduji mezi Citroen C5 nebo koda Octavie II generace, rozpočet je cca do 200tKč, kdy to vezmu kolem a kolem tak mi prostě C5 vychází lépe u jenom kvůli výbavě a vzhledu, jízdních vlastností.... 
A dále vůbec nevím, jak se u C5 II, třeba konkrétně u toho inzerátu pohybují ceny. Kdy se podívám na jiné inzeráty tak i kdy jsou auta starý max. 4 - 5 let, tak mají najeto u ke 180.000km, take ono je těké sehnat pěkné auto s nájezdem do 100.000km. Vím, někdo začne oponovat, e km nehrajou roli, ale víte jak....
Co jsem tak pročítal tak největí problémy jsou:
turbo/dvouhmot.
FAP filtr, ten nevím zda u tohoto modelu vůbec je...
V inzerci má luki, pěkné, ale za :
1) je to combi a ty se mi nelíbí, chci jednoznačně sedana
2) je to u mimo můj rozpočet |
| |
| |