Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
tomikku
28.12.2011 19:19 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Hanz 397 napsal(a):
Tohle člověk nepochopí... Stalo se mi něco podobného ještě s Peu 309. Ale vyvázl jsem z toho ještě dobře-prošláplá př.kapota a trošku střecha. Navíc,jako bonus a zadostiučinění se mi o pár dnů později ten dotyčný nevědomky přiznal. Seděli jsme u jeho rodičů v restauraci,on tam obsluhoval a páč jsme se znali a v ten den,co se mi to stalo jsme se potkali na jedné diskotéce,tak jsme si začali vyprávět zážitky z onoho divokého večera(ale když řídím,tak nepiju!!) a on ve svém příběhu došel až k tomu,jaký jsou s kamarádem"frajeři",že před tou diskotékou přeběhli nějaká auta. Tak se ho ptám,jestli i toho pažouta. A že prej jo. No v tu chvíli jsem přemýšlel,jestli mi soud uvěří,že jsem ho zabil v afektu... Přeji ti,abys měl aspoň tolik štěstí,jako já tenkrát a zjistil jsi,kdo ti to udělal. Lidi si neváží ani svého,natož cizího. Je mi z toho smutno...

jako z mého života jen s malými rozdíly a to že to byl pažout byl červený ale byla to 405 a toho haj..a jsem k jeho štěstí nenašel.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator