jruze
|
20.12.2011 19:32 -
Re: Lexia a pětimístný kód
|
|

|
najk napsal(a): no dovolil bych si malou poznámku: ja sám vykecám ve i to co nevím, ale pánové , vy co jste si pořídili diag. tak by jste si měli uvědomit, e tady mezi námi jsou tak odhaduji 4 moná málo více, lidiček, kteří vám dávají stovky rad bezplatně!!!!!!! a ze své vůle, dále si uvědomte, e někteří, a se vám to líbí, nebo ne, se tím dokonce íví (opravami Cpětek) a tak se nedivte, e nevidí důvod vám jen tak sdělovat kody a hesla, ja osobně by jsem bvám ho nedal. A si pořídíte origo a ofiko, tak ho mít budete. Ti co ji mají tak věřte, e poměrně sloitým způsobem se ji naučili ovládat a číst a prostě diagnostikpovat závady - a zpravidla s odpovídajícím rizikem na svých vlastních autech. A tvrdý závěr: má diag, bud rád, e nemusí nikoho otravovat, ale nauč se ji ovládat a vyuívát skryté a záludné monosti tohoto přístroje. Jinak nic ve zlém. 
No je to pro mnohé překladač z AJ do ČJ za trochu větí prachy bo mají auto bez četiny.Já jsem hodněkrát slyel ,,já jsem se to učil celej ivot a ty chce abych ti to teď vykecal?" Tak se lidičky co jste si tuhlé hračku koupili učte kdy vám nestačí rady od nás ale hlavně tomu autu mac neublite protoe potom to můe být problém i pro ty co s tím umí. |
| |
| |