Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
jardas
18.12.2011 22:46 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
pánové děkuju za info, zapnutí klíčku při čemkoliv odpojeným vím že to naskočí, stalo se mi to jednou když jsem kontroloval vedení k ovládání regulace lopatek a moje hlava děravá zapomněla připojit a jala se testovat fci... jinak dělám servis pro kamiony tak spousta věcí mi je jasná, to abychom se vyhnuli přesně těmhle "prkotinám"

jinak chyby tam byli dvě z dřívějška, jedna relé předžhavení-jo tři žhavičky byli mrtvý, už jsem dávno dal nový a pak tahle, tak jsem smazal, hledal kde nastavit automatický svícení (beúspěšně, byl bych rád za radu, zkoušel jsme to v BSI, ale chce to mě po mě kód, když chci změnit konfiguraci-jakej ? ), mezitím mi to skočilo do economy módu, tak jsem nastartoval, načet znova motor a tam tahle chyba, v podrobnostech bylo, že na ten volnoběh byl EGR otevřenej na 9%, což mi přijde divný, pokud se nepletu tak by na volnoběh měl bejt zavřenej ne ? možná to má PSA jinak, u našich aut to tak je

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator