| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nový člen |  |
tomikku
|
16.12.2011 19:54 -
Re: Nový člen
|
|

|
tak se taky troku představím, jmenuju se Tomá a koupil jsem po dlouhém hledání vhodného vozu pro zatím tříčlennou rodinu C5. Není to první citron který řídím, ten první byl tatíkovo XM to byl dvoulitr s automatem a klimou, a tam vznikla láska k fárům s koulema, toho dvoulitra potom nahradil sterný model ale u se 3litrem V6, a to panečku byl kočár s koněma pod kapotou, pak se začala psát historie vozů v jejich TP bylo moje jméno, take jsem zůstal koncernu PSA věrný a pořídil jsem si P 405 co co se týká pohodlí byl fakt ukázkový francouz, v tomhle fáru sem zbalil moji nynějí manelku , kdy jsme začali ít spolu bylo na snadě e se asi troku rozmnoíme, utekl jsem od PSA ale francii jsem zůstal věrný a pořídili jsme R ESPACE třetí generace, u tohoto jsem poznal co znamená mít prostorný vůz, do kufru jsme s kočárem vjíděli, pak jsem začal dálkově studovat výku v brně a tudí bylo potřeba auto na dálnici a to byl návrat k PSA a P 306 byla to super kára ale 3dveřová 1.8 16V, prostě takový ďáblík, no jeliko jsme se museli stěhovat ze sluebního baráku a chtěli si rekostruovat byt bylo jasné e ze dvou aut bude jedno, jako první se podařilo prodat renaulta a pak skoro a po roce peguota. V tu dobu jsem u věděl e chci velkého liftbecka a kandidáti byli, Ford Mondeo, Mazda 626 (6) a C5, a jeliko C5 je auto s koulema bylo to jasné . Jinak nějaké zkuenosti s rozmary citroneňacké elektroniky mám. Take jsem věděl do čeho jdu. Jo víte co je největí přítel Citroenáře?
no přece pájka a tenký roubovák. u mám přeletované dva konektory se studeňáky. |
| |
| |