Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
Hanz 397
10.12.2011 20:52 - Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
U??vate?
koblih9 napsal(a):
Zdravím všechny,chtěl jsem poděkovat všem za tuto diskuzi,perfektně mě navedla když mě potkal problém s přiržďováním ruční brzdy.V servisu se mnou byli hotoví za půl minuty,řekli" nezatahuj ručku" a vyšoupli mě ze dveří.Tak jsem před barákem šel na všechny čtyři a za hodinu bylo po problému.Pouze lehce přirezlá osička na pravém brzdiči.Udělal jsem obě strany a chodí to už přez dva měsíce.
inacik00 tady před časem řešil šroub s pětihrannou hlavou na předním brzdiči.Mohu poskytnout zájemcům ořech na velkou golu s tímto pětihranem.

Jestli jsi to rozhýbal jen prostříkáním zvenku,tak to už moc dlouho fungovat nebude(vlastní zkušenost). Taky jsem to ze začátku takhle řešil,ale intervaly mezi prostříkáváním se postupně zkracovali,až jsem to musel rozebrat,jak jsem psal o pár příspěvků dřív...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator