Hanz 397
|
08.12.2011 20:40 -
Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibrďování / C5 I, II
|
|

|
bobe napsal(a): Tak zrovna minulý týden se mi stalo e po vyndání brzdových destiček z pravého brzdiče mi řekl automechanik, brzdič je v háji a musí se vyměnit.
A měl pravdu a já zjistil proč se to musí vyměnit.
Kadý automechanik pouívá přípravek na zatlačení pístku dovnitř aby se tam veli nové destičky a to je sakra velká chyba. Na levé straně to problém není protoe se pístek zatlačuje otáčením ve směru hodinových ručiček ovem na pravé straně se pístek zatlačuje otáčením proti směru hodinových ručiček. Ovem servisáci to nevědí a tím přípravkem zničí nek samotelu. Pak je verdikt brzdič je patný a musí se vyměnit. Take, nenechat se oklamat, upozornit servis e je to jinak ne u aut německé výroby anebo si to udělat sám.
Dalí zjitění pro případnou opravu doma na dvorku pro opravu u zničeného brzdiče si můete koupit brzdič na vrakárně z jakékoliv C5. Brzdič sice pasovat nebude ale vnitřek ano a to kompletně. Jen se nesmí zaměňovat vnitřek pravého a levého brzdiče. Snad jsem pomohl někomu aby nemusel vyhazovat zbytečně peníze do kapsy někomu kdo udělal chybu a svede to na zničené zařízení.
Tak tak. Taky mi vichni tvrdili.e mám třmen ko,kdy jsem jim popsal,co mi to dělá. Tak jsem si řekl,e teda u nemám,co zkazit,objednal jsem opravnou sadu třmenu,o které mi tvrdili,e je na prd,milý třmen jsem rozebral,vyčistil,namazal ovládání ručky speciální vazelínou na brzdy,kterou fasujeme v práci a která mimo jiné neere gumu,sloil a ejhle-karohlídi neměli pravdu a milá ručka u přes rok chodí,jako nová. Při tom,ne jsem to udělal,tak jsem jí musel co 14 dní přemlouvat konkorem,aby mě nechala aspoň vycouvat z garáe... |
| |
| |