Roozena
|
30.11.2011 15:04 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 III
|
|

|
neumim zatim vkládat link čili (snad to admin nezruí)
.link.
link na nějaký video, kde je vidět interface a navi...
.link.
Pokud o ní uvauje, tak si dej práci a pohlídej si ceny, páč se dost liej a sem tam za to chtěj neskutečnou raketu, ale dá se sehnat u i za rozumnou cenu. Z prozatimních zkueností mohu vypíchnout - vynikají display (opravdu se to s čínským lowendem nedá srovnat). Precizní přesný zvuk s perfektně oddělenými bázemi. Krásný hmatatelný prostor jetě umocněný moností časové korekce do jednotlivých kanálů, take posluchač má skutečně pocit "kontaktu" s kapelou. Naprosto zmizela taková ta "disco" uječenost projevu známá z před předelých generací a zvuk má naopak charakter "umírněnosti" ve smyslu kultivovanějích výek a čitelných středů. basů je tak akorát a jsou "krátké" vhodné spí pro rockovou či jazzovou muziku. Tucaři si moc na své nepřijdou... vestavěné koncáky jsou typu MOSFET a zaručeně uiví běnou instalaci. K limitaci a zkreslení prakticky nedochází, ale je pravda, e tímto směrem jsem jetě hlasitost nehnal (jetě to není zahrané). Přehrává to i nějaké video soubory - dle manuálu poměrně irokou paletu, ale o5 - neřeil jsem to a kdoví, jestli někdy. DVD jsem testoval a musim říci, e zvuk je excelentní. AV unit dekoduje 5.1 tak, e z toho udělá 4.1 přičem centr rozdělí mezi předky, čili je opravdu báječně slyet prostorový zvuk - co má být vzadu tam opravdu slyí... takhle jako při čekání na manelku před mumulandem dobrý... 
Navigace funguje standartně. Antenu jsem dal pod zadní okno, čili ádný problem se signalem, jen jsem jetě nepřiel na to, jak funguje onen vychvalovaný HD trafic. Designově se to do interieru uplně nehodí, ale zase - ma to minimum opravdu malých tlačítek čim se potlačí nesourodost koncepcí a ve výsledku se to dá zkousnout.
Co se týče ovládání PP na C5 II bez radia - nevím... tady bych plácal voloviny a musí ti poradit někdo, kdo to řeil, ale - skoro bych se divil, kdyby se nějaký řeení nenalo... |
| |
| |