Roozena
|
28.11.2011 16:31 -
Re: Instalace muziky - final phase...
|
|

|
@ Junep - ano, hezký argument - kufr nepouitelný... pro chalupáře, rybáře houbaře či dřevorubce docela určitě ano. Pro můj případ, kdy mi stačí těch cca 70% kapacity nikoliv... v 95% případů v kufru nevozím nic a na tech 5% co bych potřeboval kufr celý mi stačí 30 sec procedura a woofer je venku bez ztráty kytičky. N vození bordelu mám jiný auto...
@ SGT. S reporo byl celkem vopruz v tom, e Focaly jsou hlubí asi o 5 cm, ne origo repra a je potřeba drimlem oddělit plat za repráky. za ním je ji dostatečný prostor. Plast slouí patrně jako jakýsi polotevřený box na repro, ale dle mého názoru tak, jak je koncipován nezastává ádnou nenahraditelnou funkci. Pokud se pořídí repro s nií instalační hloubkou, není třeba nic řeit a půjde to kus za kus. Výky jsou pochopitelně měněné taky. Je nutné instalovat výhybky, ánto v orogo kabelái nejsou. pro přední repro je vhodné místo pro výhybky ve středovém tunelu, pro zadní reporo v prahu pod sedačkami. Zadní výkáče jsou v horních rozích skel. Nicméně - přijatelné řeení by bylo i tak, e výhybky nepouijí a výkáče budou odděleny pouze kondíkem, co je zkousnutelné. do středobasů pak půjde celé spektrm. reproduktorům to nevadí, jen bude částečný útlum na výkách, co lze dohnet korekcema. čili - za relativně přijatelné investice finanční i časové se dá muzika vylepit zásadním způsobem. A doporučuju vtlumit ty dveře. materiál nestojí moc a hrát to bude - zejména na basech rozhodně lépe a zamezí se i nějakým rezonancím.
co se týče origo instalace displaye navi do vrchní pozice - při objednávce jsem zásadně NECHTĚL auto s navi. jednak pro praktickou nemonost přestavby muziky a druhak pro pofidérní mapové podklady od PSA. Jezdím často na různaká místa do zahraničí a potřebuji 100% aktuální mapy, co mi Tom Tom zaručí rozhodně spolehlivěji. proto celá tahle aráda... |
| |
| |