Roozena
|
28.11.2011 13:45 -
Instalace muziky - final phase...
|
|

|
Taxem se konečně o weekendu dokopal k instalaci muziky. OEM radio ven, OEM repro ven, OEM kabelá ven...
Namísto původního balupuktu 1 DIN jsem pořídil 2DIN středový panel plus jsem si udělal redukční rámeček a k tomu AV unit s mj. časovouu korekcí zvuku, 3x Video IN, 4.1 decoder zvuku a navigací Tom Tom, take ádná frustrace se starými mapovými podklady a otázkou, kdy budou nové. Zůstalo zachováno ovládání AV unit přez volant (pouit interface od 2connect) Zůstala zachována funkce parkovacího asistentu (o5 vlastnost 2connect) Origo repra jsou opravdu shity. Plastový koe, plastový membrány a to celé vyrobeno v Polsku... vyměněno za Focal Polyglass VR (zatím se rozehrávají, ale u teď je to nesrovnatelné) Repra přili na decentní podloky a částečné vytlumení dveří (pouze přední plenta, ale to je hlavní). dozadu pod okno anténa od GPS a ot DVB - T ( kvůlivá signálu za přednímatermickým sklem). Roztahat repro, signálový, napajecí a videokabely, do cufru SW, AMP a CAPA, nainstalovat couvací kameru, dát to celý zase do kupy a "Voiala"... Stálo to za to. O dnou z obávaných funkcí PP či ovládání čehokoliv přez volant jsem nepřiel, ve funguje, jak má a konečně se to dá poslouchat...
Teď bych si rád poslechl origo JBL... |
| |
| |