Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Roozena
20.11.2011 15:35 - Re: Koupě Citroenu C5
99
johni55 napsal(a):
Ještě jsem objevil tenhle- je to kombajn, ten moc nepotřebuji, ale zase za tu cenu...
.link.
Každý má pochopitelně jiný system ve shánění aut. Po preavdě - český bazar ne-éééé ani za tři miliardy v drobných. Jistě - najdou se mezi nimi vyjímky, ale nehodlám ztrácet čas a riskovat při hledání. Už dvě auta jsem si nechal dle specifikací dovézt ze zahraničí a naprostá spokojenost. Vždy vše sedělo- původ, výbava, historie, najeté km. Vůz mě vždy vyšel o nějakých 10-15% méně než u nás, dostal jsem ho s technickou - jen přihlásit. Pak mě baví se dívat na podobný inzeráty, nebo se v tichosti smát bazrnickejm zmrdům... Tim všim nechci tvrdit, že se u Nás nedá sehnat dobrý auto, ale např kategori 2-3 roky stará servisovaná C5III sedan s jasnou historií s evšim co jsem tam chtěl mít byla delší dobu k dostání jen jedna a v bazaru v Budějkách. jen tak pro prdel jsem tam callnul a když bazarbuzna začal, "To víte pane, tahle káraje voňavka a blá blá blá... nenechal jsem ho dlouho ztrácet čas plkáním. Osobně si myslím, že do bazaru dávají lidi auta pro to, že se chtěj vozu rychle zbavit, nebo že se potřebujou zbavit zodpovědnosti a obojí varianty nejsou pro kupce příliš slibné.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator