Roozena
|
20.11.2011 15:35 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
johni55 napsal(a): Jetě jsem objevil tenhle- je to kombajn, ten moc nepotřebuji, ale zase za tu cenu...
.link. Kadý má pochopitelně jiný system ve shánění aut. Po preavdě - český bazar ne-éééé ani za tři miliardy v drobných. Jistě - najdou se mezi nimi vyjímky, ale nehodlám ztrácet čas a riskovat při hledání. U dvě auta jsem si nechal dle specifikací dovézt ze zahraničí a naprostá spokojenost. Vdy ve sedělo- původ, výbava, historie, najeté km. Vůz mě vdy vyel o nějakých 10-15% méně ne u nás, dostal jsem ho s technickou - jen přihlásit. Pak mě baví se dívat na podobný inzeráty, nebo se v tichosti smát bazrnickejm zmrdům... Tim vim nechci tvrdit, e se u Nás nedá sehnat dobrý auto, ale např kategori 2-3 roky stará servisovaná C5III sedan s jasnou historií s evim co jsem tam chtěl mít byla delí dobu k dostání jen jedna a v bazaru v Budějkách. jen tak pro prdel jsem tam callnul a kdy bazarbuzna začal, "To víte pane, tahle káraje voňavka a blá blá blá... nenechal jsem ho dlouho ztrácet čas plkáním. Osobně si myslím, e do bazaru dávají lidi auta pro to, e se chtěj vozu rychle zbavit, nebo e se potřebujou zbavit zodpovědnosti a obojí varianty nejsou pro kupce příli slibné. |
| |
| |