DOUFAK
|
17.11.2011 10:43 -
Re: uvauji o nové C5 - poraďte
|
|

|
Carlos napsal(a): Zdravím asi je nesmysl ptát se na tomto foru, kdy jsou tu samí zarytí citroeňáci, ale otec uvauje o nové C5 tourer ve výbavě exclusiv + podvozek Hydr3 s motorem 2,0HDI 100kW.
Zeptám se rovnou, jak moc se to auto sere? Kadej říká něco jiného, já osobně se nejvíce bojím té elektroniky.... Poreďte doporučujete tento vůz? 
Těí mě,e se konečně taky tady mluví o Nových autech a ne stále jen o starých "peleích"jak s oblibou říká Darja - vozy s třetími,pátými majiteli a za PÁR korun a pak se od nich čekají ZÁZRAKY.Carlosi - neboj se Nového.Jsi první majitel a jak si to ochočí,takové to pak bude mít (viz.třeba hláky o výměně spojky po sto tisích km ad.- neuvěřitelné) Vá Nový 100kW motor ve výbavě Exclusiv s hydraulikou je BOMBA ten motor u tady velmi chválil dřívějí velmi technicky fundovaný přispěvatel Martin-alias-DIAGNOSTIK. A já si velmi dobře pamatuji,e kdy jsem kdysi el do Nové C5 před lety,tak jsem slyel tolik vástů na ve a o vem,e mi měla podle dobových chytráků zůstat i klika od dveří zvenčí v ruce pokud za ní vezmu.Hlavně se tehdy mluvilo o HYDRACTIVECH coby naprosto nespolehlivém zařízení.Ja ti mohu potvrdit,e toto byla věc o které jsem 8 let co auto mám VŮBEC ani nevěděl.Naprosto spolehlivé.Elektronika - jak co,jak kdy,ale slova křivého říci nemohu- dá se to shrnout do obecné roviny,kdy jde o naprostý standart oproti jiným vozům a já můu potvrdit z vl.praxe lepí standart oproti třeba VW.Mám C5 od začátku jako taxi a pohoda.Ale to je to, e, NOVÉ je NOVÉ - take neváhej a kupuj.Já ti mohu jen tie závidět,protoe ekon.situaci u nemám,jako před lety,tak musím počkat... |
| |
| |