Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
DOUFAK
17.11.2011 10:43 - Re: uvažuji o nové C5 - poraďte
Za?iato?n?k
Carlos napsal(a):
Zdravím asi je nesmysl ptát se na tomto foru, když jsou tu samí zarytí citroeňáci, ale otec uvažuje o nové C5 tourer ve výbavě exclusiv + podvozek Hydr3 s motorem 2,0HDI 100kW.

Zeptám se rovnou, jak moc se to auto sere? Každej říká něco jiného, já osobně se nejvíce bojím té elektroniky.... Poreďte doporučujete tento vůz?

Těší mě,že se konečně taky tady mluví o Nových autech a ne stále jen o starých "peleších"jak s oblibou říká Darja - vozy s třetími,pátými majiteli a za PÁR korun a pak se od nich čekají ZÁZRAKY.Carlosi - neboj se Nového.Jsi první majitel a jak si to ochočíš,takové to pak budeš mít (viz.třeba hlášky o výměně spojky po sto tisích km ad.- neuvěřitelné) VᚠNový 100kW motor ve výbavě Exclusiv s hydraulikou je BOMBA ten motor už tady velmi chválil dřívější velmi technicky fundovaný přispěvatel Martin-alias-DIAGNOSTIK. A já si velmi dobře pamatuji,že když jsem kdysi šel do Nové C5 před lety,tak jsem slyšel tolik žvástů na vše a o všem,že mi měla podle dobových chytráků zůstat i klika od dveří zvenčí v ruce pokud za ní vezmu.Hlavně se tehdy mluvilo o HYDRACTIVECH coby naprosto nespolehlivém zařízení.Ja ti mohu potvrdit,že toto byla věc o které jsem 8 let co auto mám VŮBEC ani nevěděl.Naprosto spolehlivé.Elektronika - jak co,jak kdy,ale slova křivého říci nemohu- dá se to shrnout do obecné roviny,kdy jde o naprostý standart oproti jiným vozům a já můžu potvrdit z vl.praxe lepší standart oproti třeba VW.Mám C5 od začátku jako taxi a pohoda.Ale to je to, že, NOVÉ je NOVÉ - takže neváhej a kupuj.Já ti mohu jen tiše závidět,protože ekon.situaci už nemám,jako před lety,tak musím počkat...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator