Majk-fox
|
13.11.2011 22:27 -
Re: Snímač tlaku vzduchu v sání
|
|

|
Tak mládenci, uzavřeme tuto problematiku.
Jeliko je tu spousta vláken, kdy se sice řeí problém,ale po vyřeení u nikdo nenapíe, jak to dopadlo a řeení.
Take po diag. v servisu ukazovalo, e nejde turbína,jak by měla a stále plní kolem 70% i tam, kde by neměla. Take následovala kontrola turba a zjistilo se, e je totálně zarezlé naklápění a jednodue nefungovalo regulování/ naklápění, dále jím něco prolo, take jednak lopatky byly nasekané a potom také zdeformovaná vrtulka, ta co fouká výfuk. plyny. Proto v nízkej relativně jelo, sice pískalo ,ale jelo, ve vysoký ale přeplňovalo moc a házelo to do nouzáku. To také ty ku.. , co to od nich mám zjistili,ale poskládali to dokupy, vypojili snímač a hurá to prodat,jako top stav.
Teď je otázka, proč to bylo tak zarezlé, prý to jetě v servise neviděli . Vypadá to, e se to auto loudalo a pak.ne se prodalo i delí dobu stálo. Asi tomu nepřispěl ucpaný FAP,ale to je v jiném vlákně.
Nyní je FAP bez keramiky a nová turbína včetně regulace a celého mechanismu a konečně místo pískání slyím nasávání turbíny a hlavně konečně věřím tomu, e mám pod kapotou 140 koníků. 12 000 jsem s ním najezdil co ho mám a vlastně jsem to mohl totálně doku.., kdybych byl janek a pořád to točil.
Jetě 1 věc. Na jaře jsem si byl nechat nahrát četinu u Autodiaga a u ten mi při diagnostice řekl, e je v hajzlu FAP a turbína, ale nechtěl jsem mu věřit, vdy to přece ,,jelo" a já lbec to neřeil. |
| |
| |