Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Mikra
08.11.2011 21:50 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Luboš74 napsal(a):
Najezdíme 7-8000km ročně. Pro mě tedy ropa = vyhozené peníze. Pro nomadm a jeho směšném nájezdu jako mám já to platí taktéž. Stačí si pročíst kolik kdo do auta vrazil a kolik najezdí ročně. Když si to propočítám tak se to mě ani jemu nevyplatí. Když budu jezdit 25 000km ročně tak si ropu také pořídím.

Tak nevím, proč by při malým nájezdu měl ropák mít větší náklady? Při 7 až 8 tisících km ročně to vypadá na olej s filtry tak jednou za tři roky a když teda tak málo najezdí, tak ani nic neopotřebuje a nic taky neodejde. Tak o jakých nákladech je řeč? Přesně jsi vystihl podstatu. Ropáci mají vyšší náklady na servis, protože víc najezdí. A to proto, že kdo hodně jezdí, tak kouká po naftě, protože ta to líp snese a dýl vydrží.
Mýtus, že nafta se vyplácí jen při velkým ročním nájezdu je nesmysl. Obzvl᚝ v případě, že ojetých C5 v dieselu je víc a mají možná nižší pořizovací cenu než benzíny. A dnes už ani nový nafáky nejsou vždycky dražší než benzíňáky.
Kdyby šlo o otázku krátkých tras, tak bych mohl souhlasit, ale malý roční nájezd opravdu není důvodem k NEpořízení diesela.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator