Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
JirkaŘ
08.11.2011 06:46 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
FORD versus CITROËN ... tak to mám taky zkušenosti, protože nějakých 8 let jsem je měl a taky udržoval. Ve výsledku jsem nyní nadmíru spokojený, ba co více, NADŠENÝ Po dvou letech co mám C5 můžu říct, že jsem udělal dobře ! U Mondea jsem za tu samou dobu investoval do oprav už pár desítek tisíc... C5 samozřejmě udržuji taky, ale zatím nic nenadálého se nestalo.
U Fordu (Mondeo) všeobecně jsou slabinou podvozkové části - přední náprava u prvních generací poddimenzována (čepy, ramena - silentbloky) , zadní náprava-víceprvková po čase vyžaduje nákladnou opravu, jinak doslova chrastí, motory TDCi do roku 2003-4 byly tak kazové, že velmi často na fóru jejich majitelé doslova brečeli že je mají. Neustále čistili palivový systém od špon, měnili čerpadla, vstřikovače, turbo.... proto jsem původně dýzl ani nechtěl. U benzíňáku pak jedině originál Motorcraft svíčky a měnit ihned i s kábly, protože jedno poradilo odpálit druhé. A ještě koroze.... ta se týkala i vozů vyrobených po roce 2002 (spodní strana dveří). Kdybych ještě více vzpomínal, tak bych asi ještě něco našel.
Resumé ? S C5 jsem spokojen. Brácha (má C5 I Break už skoro 5 let) taky, a začíná uvažovat o výměně za C5 III. To o něčem svědčí.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator