Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aditiva do nafty a palivového systému
felix81
01.11.2011 10:56 - Re: Aditiva do nafty a palivového systému
99
TheOne napsal(a):
felix81 napsal(a):
A ještě doplním: FILTR, FILTR, FILTR!!!!! Kdo nevymění před každou zimou palivový filtr tak mu nepomůže v naftě ani svatej papež se zlatou bulou sicilskou. Vsadím se, že i tady se najde minimálně jeden člověk kterej na filtr hodí kakánka.

jak před každou zimou vyměnit palivák ? ja netaknuju sra... kakánky u levnych čepaček, tankuje vyhradně Vervu a liju VIFko... kdybych tankoval řepku nebo něco tomu podobného tak jo... ale jinak nevidím důvod. Nebo se mýlím?

Sice se to v našich končinách stává málokdy ale i zde můžou teploty padnout až -30 pod nulou a to se tě pak palivový filtr zeptá co si dělal na podzim. Věř mi mám to na vlastní kůži vyzkoušené když jsem se Náchoda plazil celou noc do Prahy na volnoběh v -30 pod nulou, neb jsem byl blbej a nedal novej filtr.
Při takto extrémních mrazech nepomůže žádná nafta typu Urvu diesel nebo Šnek ví powér obojí pajcnutý VIFem. A jak píše kolega výše: HDi maj hustší filtr. Copak je to takovej problém a finanční zátěž nechat si dát v listopadu novej palivovej filtr???? Myslím si že rozhodně ne. Kolikrát já osobně ho dám i třeba dvakrát za zimu a to si ještě vozím v kufru náhradní. Ta šílená cesta mě navždy vyléčila.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator