A jetě doplním: FILTR, FILTR, FILTR!!!!! Kdo nevymění před kadou zimou palivový filtr tak mu nepomůe v naftě ani svatej pape se zlatou bulou sicilskou. Vsadím se, e i tady se najde minimálně jeden člověk kterej na filtr hodí kakánka.
jak před kadou zimou vyměnit palivák ? ja netaknuju sra... kakánky u levnych čepaček, tankuje vyhradně Vervu a liju VIFko... kdybych tankoval řepku nebo něco tomu podobného tak jo... ale jinak nevidím důvod. Nebo se mýlím?
Sice se to v naich končinách stává málokdy ale i zde můou teploty padnout a -30 pod nulou a to se tě pak palivový filtr zeptá co si dělal na podzim. Věř mi mám to na vlastní kůi vyzkouené kdy jsem se Náchoda plazil celou noc do Prahy na volnoběh v -30 pod nulou, neb jsem byl blbej a nedal novej filtr.
Při takto extrémních mrazech nepomůe ádná nafta typu Urvu diesel nebo nek ví powér obojí pajcnutý VIFem. A jak píe kolega výe: HDi maj hustí filtr. Copak je to takovej problém a finanční zátě nechat si dát v listopadu novej palivovej filtr???? Myslím si e rozhodně ne. Kolikrát já osobně ho dám i třeba dvakrát za zimu a to si jetě vozím v kufru náhradní. Ta ílená cesta mě navdy vyléčila.