Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Darja
30.10.2011 21:30 - Re: Zimní pneu na C5
99
Zbyňa napsal(a):
V tom případě by mě fakt zajímalo chování pojišoven v konkrétních případech. Známej dělá dlouhá léta pojišováka, a že by někdy pojišovna řešila takovouhle nálepku v případě , že je index pneu vyšší než konstrukční rychlost vozidla, tak s tím se údajně nikdy nesetkal. .... Což jistě nemusí znamenat, že se to nestane, ale myslim, že je to dost nepravděpodobný.

Má teda vůbec tady někdo nálepku, když ji kde kdo obhajuje? A netvrďte, že máte všichni nazuto zimáky s "W"

Hele, v TP W, na zimních H, pojistná událost (já poškozená), pojišovák prošel auto, změřil hloubku gum, zkontroloval rozměr, zapsal a porovnal s TP, neřešil SI. Takže tak...

A pro extra opatrnce, vytiskněte si třeba 190 v červeným kroužku (jako značku), dejte si to do šuplíku a pak to jen někam položte, když vám to bude třeba nějakej pojišovák obcházet. Ale zatím to nikdo nechtěl. Já to tak udělala, když novela vyšla v platnost, bo jsem nevěděla, jak na to budou fízli reagovat... ale nikdy jsem ji nevyndala z kastlíku

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator