Zbyňa
|
30.10.2011 20:30 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
Mikra napsal(a): ... řidič ovem NESMÍ překročit max. konstrukční rychlost ... Nepíou e nemůe, nebo nedokáe, ale e NESMÍ. To e má auto napsanou max. 205 neznamená, e nedokáe jet rychleji. A proto musí být permanentně upozorňován nálepkou, abys tak nečinil. Tento zákon je navíc pouíván i u nás, přestoe nikde v republice není povoleno jet rychleji ne 130.
Rozumim, to jsem teda chápal troku jinak, take maximální rychlost co mám napsanou v TP, není max. rychlost, jakou auto dokáe vyvinout papírově (co je jasný, e větinou dokáe víc, ne je v TP napsáno), ale je to rychlost, kterou bych s autem neměl překročit?
Jestli to tak je, tak kdy na to aplikuju stejnou logiku, pak bych měl mít i nálepku, e nesmim jet víc ne 205
V tom případě by mě fakt zajímalo chování pojioven v konkrétních případech. Známej dělá dlouhá léta pojiováka, a e by někdy pojiovna řeila takovouhle nálepku v případě , e je index pneu vyí ne konstrukční rychlost vozidla, tak s tím se údajně nikdy nesetkal. .... Co jistě nemusí znamenat, e se to nestane, ale myslim, e je to dost nepravděpodobný.
Má teda vůbec tady někdo nálepku, kdy ji kde kdo obhajuje? A netvrďte, e máte vichni nazuto zimáky s "W" |
| |
| |