rocesko
|
29.10.2011 21:41 -
Re: Tempomat - dodatečná montá
|
|

|
Dobrý večer,
Tak dnes konečne som spojazdnil tempomat. Kolega mi to robil s diagnostikou od Peugeotu, povolene som to nakoniec mal v oboch tých riadiacich jednotkách. Spínač u mám, ale nemám tu plastovú podloku čo pod neho ide, tak som ten konektor len prepojil kancelárskou spinkou na tú chvížu. Páčku som si poičal z Peugeotu 5008 ktorá má aj ten LIMIT a tempomat mi pekne fungoval od 4. rýchlosti a 50Km/h. Ten Limit samozrejme nefungoval, ale tak to som očakával. Čo som čakal, e sa mi na niektorom z displejov ukáe aspoň symbol zapnutého tempomatu, ale nikde nič. To znamená e to asi nebudem ma, tak ako napr. na peugeote 307 kde keď "pauznem" tempomat mi na displeji drí rýchlos a potom keď tempomat zasa zapnem, tak mi pridáva pokiaž ju nedosiahne ?.
Ale som strane rád, e sa mi to podarilo rozbeha. Vypínač tam samozrejme dám aj keď cena 18EUR je pekná pálka za takú obyčajnú súčiastku.
Chcem sa Vám poďakova, e bez informácii ktoré som tu naiel by som to nerozbehal. Hlavne e v značkovom servise tvrdili, e to je zablokované v riadiacej jednotke. Jednoducho to nevedeli, ale diera ktorú po tempomate nechali vyrezanú nemusím reza ja |
| |
| |