Mikra
|
25.10.2011 21:04 -
Re: Kolik u vás C5 stála?
|
|

|
Nechci a nebudu tady psát, co mě stálo to či ono, jen odpovím na DOUFAKovu otázku. My s těma autama neděláme nic, co by jim ubliovalo. Spí je to o tom, co s nima dělal předelý majitel, protoe větina z nás má auto z druhý a kdo ví kolikátý ruky.
Např. moje opravy byly v drtivý větině případů následky péče předchozího majitele. A tím byl, světe div se, CitroenČR. Vekerý práce prováděly výhradně autorizovaný servisy a dělaly je převáně papírově, aby byl zápis v servisní kníce a databázi. K vlastním zásahům obvykle nedolo.
Jeden z mnoha příkladů - Palivový filtr neměněn patrně celých 64t km, při kterých jsem auto kupoval.
Dalí příklad práce autorizovanýho servisu - Po střetu předchozího majitele s kancem a opravě levého předku (světlo atd.) jsem zjistil, e konektory a relé napájení sahar, které se nacházejí právě pod levým světlem, byly vyplněny vazelínou , následkem čeho se mě sahara spoutěla i na parkoviti a za studena. Opraveno vlastními silami za pomoci jumepa.
Takových zásahů jsou schopni někteří majitelé nadělat spousty a potom se auta s podlomeným zdravím zbaví. A to jsou ty náklady, který tady větina z nás popisuje.
Mít auto od nova a mít tyto zkuenosti, určitě by se mu dařilo líp a náklady by nebyly ani poloviční. |
| |
| |