Zbyňa
|
22.10.2011 22:19 -
Re: Onboard kamera (DVR do auta)
|
|

|
Tak přidám i svou zkuenost:
koupil jsem tohleto: .link.
a zkuenost: za ty prachy no budi , je to okopírováná kamera značky DOD (která v originálu opravdu umí fullHD 30fps a mám obrázek jak cumel, ale cena okolo 6k), v reimu 1440*1080 jede jen na 15 fps, co by nevadilo, ale záznam je vzhledem k rozliení jen 4:3, co by jetě taky moná nevadilo, ale problém je, e v tom reimu to nepracuje jak by mělo, občas si to řekne, e to nahrávat nepřestane po vypnutí motoru a běí si to dál, a se to nějak zmate vypne a po nastartování u nahrávat nezačne apod. 
Take natáčím 720p (tedy 1280*720), optika odpovídající ceně (pravá čtvrtina obrazu je máznutá - ohnisko kdesi v 5cm místo nekonečna) ale dá se s tím ít, a takovej problém v tom nevidim. Monost volby délky jednotlivých sekvencí (3,5,10min), některé kamery dělají, e ne začne dalí sekvenci, tak je třeba 2s díra. Tady se sekvence překrývají, take ok.Vechny vstupy/výstupy fungujou miniUSB/HDMI (známej koupil kameru, která má sice miniUSB, ale kdy jí rozdělal, tak zjistil, e není k ničemu připájený, ani na to ploňák nebyl připravenej, e by tam něco mělo být )
Co se týká přísluenství, tak drak: poměrně se to v něm klepe, problém je asi přímo v místě, kde je přichycená kamera, plánuju nalepit na bok kamery dostatečně tlustou podloku, aby to sedělo pevně a neklepalo se v tom, uvidíme, jestli pomůe. Kabel na napájení je dlouhej jak týden před výplatou, kameru mám uprostřed okna za zrcátkem a káblík nataenej přes clonu ke dveřím spolujezdce, kde jde podél dveří a na zem, odtam pod sedačkou a do zásuvky, take vcelku pohodlný. Kameru v autě nenechávám, take obal se taky hodí 
Celkově jsem spokojenej, za ty prachy... Zítra dodám nějaký video denní. 
.link. (pustit 720p) tady teda video .. a rovnou se přiznejte kdo to byl (1:23) auto mělo klubovou nálepku a pravděpodobně mu nejelo topení, protoe řidič měl kapucu |
| |
| |