JaMat
|
21.10.2011 22:47 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
|

|
Chce mi snad někdo přečíst řídící jednotku? 
K výdri pneumatik:
Kdy na mě doma zbyla XM, tak první investice byly Energy Savery Michelinky. To měla najeto 210 tisíc. Teď půjde do rotu, na tachometru má 330 a ty Michelinky jsem vyhazoval před minulou zimou. Zimní sady jsem ale, pravda, spotřeboval skoro dvě. Jetě v minulý práci (u Modrýho Anděla) některý kluci sjely Barumky za měsíc, někomu vydrely od jara do podzimu a sjetý jetě nebyly. Roční nájezd jsem tenkrát měl přes sto tisíc.
Take jo, věřim, e ty 2 Michelinky byly váně jetě z fabriky.
Ke koupi auta:
Kdy jsem ten inzerát viděl, tak jsem se jen pousmál. Kdy jsem si vytáhnul data z Cebie ( .link. ), tak mi začal úsměv na rtech tuhnout. Kdy jsem si do toho grafu domaloval záznamy od Citroenu a záznamy ze servisky, tak jsem si vzal volno a na auto se jel podívat. Stálo jako protiúčtovka u dealera Mazdy. Původní majitel ročník 39 a místo C5 si pořídil novou Mazdu CX-7 ( .link. ). Take ač důchodce, o peníze nouzi nemá. Spočítal jsem si trasu od jeho domova do nejbliího Kauflandu (no dobře, do nejbliího města) jednou za čtrnáct dní a s přiměřenou rezervou to vylo. A kdy jsem viděl ty gumy (a zbytek auta), dílo satana bylo dokonáno. Buď na to děda hned od začátku celejch devět let myslel, nebo jsou km váně reálný.
Ke shánění auta:
Mám v áčkách kolegy, jejich jedinou pracovní náplní je hledat inzeráty v novinách a na internetu. Dostali za úkol hlásit mi kadou zajímavou C5. A stejně jsem jí sháněl od léta a sehnal v březnu...
Dalím benefitem, který mi po dědovi na autě zbyl je, e nemůu do myčky. Mám toti zarezlou anténu. Děda to asi myl na zahradě a nikdy jí nesundaval...
Neutekli jsme trochu off-topic? |
| |
| |