Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
JaMat
21.10.2011 22:47 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
99
Chce mi snad někdo přečíst řídící jednotku?

K výdrži pneumatik:
Když na mě doma zbyla XM, tak první investice byly Energy Savery Michelinky. To měla najeto 210 tisíc. Teď půjde do šrotu, na tachometru má 330 a ty Michelinky jsem vyhazoval před minulou zimou. Zimní sady jsem ale, pravda, spotřeboval skoro dvě. Ještě v minulý práci (u Modrýho Anděla) některý kluci sjely Barumky za měsíc, někomu vydržely od jara do podzimu a sjetý ještě nebyly. Roční nájezd jsem tenkrát měl přes sto tisíc.

Takže jo, věřim, že ty 2 Michelinky byly vážně ještě z fabriky.

Ke koupi auta:
Když jsem ten inzerát viděl, tak jsem se jen pousmál. Když jsem si vytáhnul data z Cebie ( .link. ), tak mi začal úsměv na rtech tuhnout. Když jsem si do toho grafu domaloval záznamy od Citroenu a záznamy ze servisky, tak jsem si vzal volno a na auto se jel podívat. Stálo jako protiúčtovka u dealera Mazdy. Původní majitel ročník 39 a místo C5 si pořídil novou Mazdu CX-7 ( .link. ). Takže ač důchodce, o peníze nouzi nemá. Spočítal jsem si trasu od jeho domova do nejbližšího Kauflandu (no dobře, do nejbližšího města) jednou za čtrnáct dní a s přiměřenou rezervou to vyšlo. A když jsem viděl ty gumy (a zbytek auta), dílo satana bylo dokonáno. Buď na to děda hned od začátku celejch devět let myslel, nebo jsou km vážně reálný.

Ke shánění auta:
Mám v áčkách kolegy, jejichž jedinou pracovní náplní je hledat inzeráty v novinách a na internetu. Dostali za úkol hlásit mi každou zajímavou C5. A stejně jsem jí sháněl od léta a sehnal v březnu...

Dalším benefitem, který mi po dědovi na autě zbyl je, že nemůžu do myčky. Mám totiž zarezlou anténu. Děda to asi myl na zahradě a nikdy jí nesundaval...

Neutekli jsme trochu off-topic?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator