Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
najk
21.10.2011 20:50 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
99
JaMat napsal(a):
Ale prd.

Když jsem kupoval auto, tak graf z Cebie byl rovnej jak přímka a serviska i záznamy Citroenu do toho pasovaly jak p***l na hrnec. A stejně jsem tomu nevěřil. Devět let stará cépětka s dvadvojkou prostě 90 tisíc najeto mít nemůže.

A pak jsem přijel na místo a auto stálo na použitelnejch zimákách z roku 2002 a v kufru byly 2 letní sjetý michelinky 2002 (takže ještě z fabriky) a 2 skoro nový barumky 2009.

Barumky jsem udal, ostatních šest kousků zahodil...

skus si to po sobě ještě jednou přečíst, pak porovnej s tím co jsem napsal, at se děje co se děje, ty Mišky origo nebyly si piš, to že strejda bazárfrajer naházel na to gumy , které se mu tam válely několik let jenom proto, že ty gumy co tam byly předtím řvaly jako kráva - slike pro F1 je věc druhá, kolik asi tak vydrží ty vychvalované Michelinky (myslím průjezd) a ty mi chceš tvrdit, že tam byly 9 let???? no možná je předchozí majitel vozil jako zátěž ... na jedné sgtraně tvrdíš, že nevěříš průjezdu km a na druhé straně napíšeš, že origo

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator