Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Mahony
19.10.2011 16:23 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
vasa napsal(a):
Měl bych jeden dotaz - nikde jsem to tu nenašel, snad se to hodí sem: Jsou do pětky lepší xenony, nebo klasika? V několika "odborných" časopisech i článcích na netu píšou jednou lepší xenony, jinde xenony nikdy, pak zas xenony jenom do C5 II... Vím že výměna žárovek stojí za prd, má tedy smysl dát spíš přednost xenonům, a to u C5 I i II? Nikdy jsem xenony neměl, je u nich větší riziko dražší "údržby"? Dík za rady.

Tak to je otázka,co člověk to názor Ted se tu nejspíš rozpoutá hádka zastánců a odpůrců xenonu.Já osobně ho nemusim mám H7 a přes ty hrůzy co jsem se tu dočet jsem zjistil že,výměna žárovky je na 10 min s cigárem u huby.Myslim že ani asi nejde o to jestli xenon v C5 ano či ne,ale jestli vůbec ten xenon chceš.Já když vybíral auto tak jsem přesně věděl co v něm mít nechci a to:xenony automat a kůži.Jo a za rok a půl a asi 16tis km sem vyměnil po jedný H7 na každý straně takže to zas tak strašně nepraská když koupíš pořádnou žárovku.Myslim ale že nám to tu Najk vymaže

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator