Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
jumep
16.10.2011 23:58 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
Moder?tor
takto,
2.0 hdi, ma problem s touto vodou na vahe, je na to aj postup ktory treba spravit (zatesnit plastvovy podblatnik lavy, vyvrtat do filtra dole dieru a pouzivat vzduchovy filter z filcom .link. - co by oni mali vedet a rovno povedat ze treba spravit, nie len vymenit vahu

vaha drzi na 2ch srobikoch a z druhej strany je nasavacia hadica, staci to dat dole a je hned vsetko vidiet (odpojit konektor) - resp. staci odpojit hadicu a demontovat vrch filtra ako ked sa meni filter vzduchu a hned sa to da skontrolovat, v akom stave to je - pozor, nestrkat do vnutra prsty

(bol za mnou jeden manik, ktoremu tyto ludia co snad vedia co robia, vymenili vahu, egr, ovladaci ventil egr a stale to robilo problem, chyba bola mozno v tom EGR, to uz neviem, tolko som sa s tym nehral, ale druha cast chyby bola v privode podtlaku, to som mu odstranil po tom co mu vymenili vsetko a stale nepomohlo - tolko k ludom s citroenu, oni nepouzivaju diagnostiku na diagnostikovanie, ale na citanie zavad a az ked to nepomoze tak maju "odbornika" na diagnostiku)

bez dat z diagnostiky sa tu viac tazko radi

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator