Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
Hedgehok
16.10.2011 23:23 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
Rozumím,údaje s diagnostiky nemám ,nedali mi je.Upozornil jsem je,že je to moje auto a mé peníze které za to platím a že se pro diagnostiku zastavím,a mi připraví kopii.Na ten možný podtlak upozorním,ale předpokládám,že to jsou natolik odborníci,že by je to mohlo napadnout samotné.Tvrdily mi že váha byla znečistěna jako od vody.Ceny dílů v servisu jsou velmi,velmi drahé.Myslím že by jim mohli stačit ceny za práci.Proto bych si díl radši koupil sám a nechal namontovat.Zítra tam budu volat,nevím jak se to bude řešit,zda v rámci reklamace či co,když mi stejně nic neměnili,jen vyčistili.Už vidím tu reakci,to bude zas,za takové díly my neručíme.... atd.
Nevím zda jste pochopil můj dotaz,nebo já nepochopil odpověď- ohledně těch plošek.Zkusím to takhle:jsou vidět aniž by se váha musela nějak rozebírat?
Až budu mít v ruce diagnostiku zkusím Vám napsat nějaké hodnoty, které jsou třeba k určení.Jinak ty váhy jsem vybral z kategorie nabídky pro:
Náhradní díly CITROËN C5 (DC_) 2.0 HDi (DCRHZB, DCRHZE) 2001.03-2004.08

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator